Få €7 att spela Grodjakten för helt gratis!

Grodjakten Bonusspel

Alla som någon gång har spelat Grodjakten känner igen det klassiska bonusspelet där det gäller att hjälpa Herr Groda över dammen till Fru Groda. Detta är dock lättare sagt än gjort då det lurar en hungrig krokodil under näckrosbladen på den mittersta raden. Klarar man bara av detta glupska hinder ska dock vägen till Fröken Groda vara en smal sak! När du spelar Grodjakten på nätet får du behålla alla dina vinster, även om du blir uppäten av krokodilen, en klar fördel jämfört med de fysiska automaterna!

Bonusspelet i Grodjakten aktiveras av tre näckrosblad bredvid varandra. Det har ingen som helst betydelse vilka hjul de tre näckrosbladen hamnar på, bonusspelet startar ändå så länge de landar på tre intilliggande hjul. Skulle du vara så lyckosam att du radar upp fyra eller fem näckrosblad bredvid varandra så kan du vara säker på att vinsterna i bonusrundan kommer vara betydligt högre än annars! Vilka vinster du erhåller avslöjas så snart du har landat på näckrosbladet du klickar på och de totala vinsterna summeras när bonusrundan är över.

När vi ändå pratar om Grodjakten bonusar så ska vi givetvis se till att du får ett fint erbjudande att spela automaten för. Hos 7Red får du €7 gratis och 100% upp till €100 i bonus på din första insättning. Den här bonusen är exklusiv för Grodjakten.se och den går därför inte att finna någon annanstans. Håll med om att det vore häftigt att vinna riktiga pengar utan att riskera några egna!